tisdag 5 oktober 2010

BYE BYE

Shit! shit shit shit shit SHIT!!! Nu händer det! Vi drar på riktigt iväg på en
j-o-r-d-e-n-r-u-n-t-r-e-s-a. Inget mera snack och planeras, nu far vi! Det har varit sånt himla tjat om den här resan så det känns nästan som om man har gjort den redan, med en bitter bismak i munnen. MEN NU. Syns nästa sommar gott folk ;) - Maria

22:00 idag står vi på Helsingfors - Vanda o skakar. Vi landar i Bangkok imoron 13:45 lokaltid. D som e lite underligt, ha int haft någon värre resfeber ännu, men kanske man får någo värre anfall här ännu. Tog den här bilden här under, hemma på bakgården. Hoppas att nästa bild har en lite mera exotisk bakgrund =) / Tommy


10 kommentarer:

 1. Ha det så jääävla bra på resan!! Ses i sommar, tah tah!

  SvaraRadera
 2. nog e ni stiiliga. Sköt om varandra.Ha det så bäst! /Fanny

  SvaraRadera
 3. ha det så trevligt!!!!!
  :DDDDD // Emma

  SvaraRadera
 4. Lycka till, må väl och ha en underbar resa!

  SvaraRadera
 5. Nåjaaa, nu e de äntligen dags eller hur?! Mer dags än så här blir det inte :-) Ha en fantastisk resa nu, njuuuuut och ta hand om varandra! Många kramar och varma tankar från Gävle.

  SvaraRadera
 6. Å va kul!! Ha det bäst och lycka till/Anna och Anders

  SvaraRadera
 7. Oooh va kul att resan äntligen startar för er :D Kommer att följa med här på bloggen i väntan på exotiska bilder och hur ni reser o far!! Ha en toppenresa och lycka till med allt!!

  SvaraRadera
 8. Ha en sjukt fin resa, folks!

  SvaraRadera
 9. Tack för stödet ni fantastiska människor! En guldstjärna till dej Terese som blev följare innan bloggen ens startat ;)

  SvaraRadera