fredag 8 oktober 2010

Buddha, buddha!

Idag ha vi vari o si på diverse turist attraktioner. D finns nog Buddha i alla former och storlekar här från 1cm till 46m som ja tror va den största. Det finns allt från lucky buddha till sleeping buddha, säg något och det finns en buddha figuer för det. Det sjukaste och mest otroliga vi så va nog Royal grand palace där kungen bor. Alltså vi snackar överdrivet detaljerade byggnader, allt i guldfärg, vakter som står så stilla så man tror dom är av vax. Men nu ha ja nog sitt dom hä templen tillräckligt. Våra 3 dagar i bangkok som vi har kvar ha vi tänkt besöka chinatown, sen något stort shopping center som några backpackare rekommenderade. Sen bara chilla på någo barer och dricka den svingoda ölen som serveras, jag har druckit thailändsk öl i finland också men av nån orsak smakar den så jävla mycket godare här, sku d kunna vara hettan? =)
På tisdag får vi våra pass med laos visum och tar nattåget till Vientiane huvustaden i laos. Kanske skriver ännu före vi far dit då det är så praktiskt med trådlöst internet på vårt guest house.
Börjar kurra lite magen nu, så d blir väl lite kryddig thaimat snart. Måst bara väcka en trött Maria först.

1 kommentar:

  1. Gosh!jag har inte ens veta att ni hade en blogg. Vilken resa, inte alls avis :P Det ser härligt allt. Njuuuuut och ta hand om er! Kram Nada "Angelina"

    SvaraRadera