onsdag 6 oktober 2010

Bangkok dag 1

Sitter som bäst i ett hostel i Bangkok. Riktigt enkelt och fräscht. Plus i kanten för gratis internet på rummet. Klockan e 20:00 här nu och man e nog trött efter flygresan plus en halv dag yrande i bangkok vimlet. Sjukt tempo här men tillika ganska skönt då vi int har någon strikt tidtabell. Vi tog buss från flygplatsen hit till hostellet. Vi sku säkert ännu yra på med rinkkorna nånstans om vi inte sku ha fått hjälp med sista sträckan efter att vi steg av bussen, d lixom int någon ordning på dom hä gatorna, allt sir likadant ut. Imoron blir d att fara och utforska gatorna i Bangkok lite nogrannare och göra små inskaffningar och justeringar inför fortsättningen. Blir intressant att se hur pass bra man sover när man svettas som ett litet svin, men d bara skönt =) 

5 kommentarer:

 1. Kiva att flygresan gick bra och att ni kommit fram till hostellet. Om lite på en vecka e jag också i Bangkok. Mamma hälsar. Pappa e på bygge så han läser säkert ert inlägg senare idag.
  Sov nu ordentligt och ha de riktigt bra
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 2. hur är d med fläktar på hostele som ni bor på?? I Australien fanns e jättebra med fläktar meeeen he e ju typ liti rikare land än Thailand ;P haha

  SvaraRadera
 3. Vi har nog en redian fläkt på rummet :) fast det stod ju också "fan" bredvid bokningsnamnet. Står det ingenting kan man ju fundera över om det löns att chansa eller om man ska ta ett annat rum.. för utan är det nog döden!

  SvaraRadera
 4. Här är det ca 9 grader varmt 19 m/s och regnigt värre... gissa vem som gärna skulle byta? ;-)
  /Stora bror m fam

  SvaraRadera
 5. Hörd jag första klagomålet på attt det e hett tommy!??:)

  SvaraRadera