onsdag 17 november 2010

Lattjo Lajban


Ajajaj nu har det varit lång tid mellan uppdateringarna. Skälet till detta = SOL! Den 12 km långa stranden i Mui Ne har kallat samt underbart sällskap med australienarna. Detta ledde till solsting för mej så måndagkväll spenderades i sällskap med med wessabyttan och panghuvudvärk. Förbannade antibiotika är allt jag har att säga. Biverkning: solkänslig. Så medan Tommy har stekt sig i solen har jag vridit mej i skuggan. Och ändå fick jag solsting. Annars är allt toppen! Vi har bara tagit det lugnt, solat, tagit några länkar längs med stranden, ätit gott och haft toppensällskap. Har träffat på ett par mänskor vi sett i Laos och i norra Vietnam så världen är liten trots allt. Vi har också hunnit med en liten tour och sett sanddyner m.m. Imorgon drar vi vidare till Ho Chi Minh. Semestern är slut och kaoset börjar. Men det blir härligt. Ska äntligen ta min första massage där av ett ställe som använder sig av blinda massörer. Billigt och med ett bra ändamål. Och snart får vi besök från Finland, wohhoooo! Det kan ju bara inte bli bättre :)

Många kramar till er därhemma / Maria
7 kommentarer:

 1. Häärligt, häärligt, vilka platser ni har varit på och sedan att få trevliga vänner, det är inte fy skam. Fina fotografier. Maria, finns det ingen hatt eller något annat som du kan ha på huvudet nu då du är så känslig. Jag hoppas det blir bättre då du får tabletter av Neha i Kambodja. Kom just hem från 2 dagars besök i Helsingfors. Där fanns ingen snö och här i Jeppis är det vitt och betydligt kallare.
  Sköt om dig.

  SvaraRadera
 2. Jee äntligen sol! Va ni ser lyckliga ut!

  Det är lite samma som när man är på en tråkig fest då ringer man vänner och frågar om dom inte är på väg, men är det kul så hinner man inte. Så jag tog det som ett bra täcken att ni inte hunnit uppdatera.
  Kram Fanny

  SvaraRadera
 3. Eva på Djupsvängen19 november 2010 01:56

  Ser jättefint ut! Njut av värmen, här har första snötäcket lagt sig idag.

  SvaraRadera
 4. Du ser så glad ut Maria! Blir själv glad :) Saknar dej så mycket!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej gumman, så du bestämde dig för att köra på antibiotikan i alla fall? Äter du den hela tiden nu eller? Annars instämmer jag med föregående talare - du ser lycklig ut, och det är härligt att se :) Vem kommer på besök förresten? KRAM!

  SvaraRadera
 6. Mamma: Går nog inte riktigt att göra något åt solkänsligheten när det kommer via tabletter. Måste bara vara försiktig med solbadandet i asien. Imorgon träffar jag N&O, så då får jag tabletterna, stort tack för det.

  Pamela: Jesss jag äter antibiotika snällt varje dag. Bättre det än att riskera malaria. Har hela tiden nya stora myggbett. Måste smaka gott, Tommy har kanske fått ett hittills :) Neha och Otto är på besök, så dem träffar vi imorgon, blir TOPPEN!

  SvaraRadera
 7. finaste paret! :) Underbart verkar ni ha det med motgånger ibland ;) Kram Nada (angelina)

  SvaraRadera