fredag 12 november 2010

lite sol gör susen

Nu va det min tur igen att skriva lite. Vi är nu i Nha Trang och hade faktist en halv solig dag igår, det gjorde gott efter väldigt många dagar av regn. Simmade i rätt så stora vågor och solade på stranden. I Hoi An träffade vi ett par från Australien Ryder och Amanda, två super trevliga människor. Dom har redan nu berättat massor med nyttig info inför Australien och vi kommer att bli guidade i Byron Bay var dom bor =)
I  morse tog vi en länk barfota längs med Nha Trangs långa strand, det var super skönt. Blev så hungrig efteråt så jag åt en ordentlig lunch istället för ett  normalt morgonmål.
Idag skall vi med Ryder och Amanda och bada i någon teraupeutisk varm lera, vet it rikit va d går ut på men d blir intressant att se. Sedan tror jag att vi i morgon söker oss igen längre söderut här på kusten i Vietnam. Våra Vietnam visum upphör 25.nov så före det infinner vi oss i Kambodja.
Nu blir det lunch, och hur skönt e d att man int ha laga mat på över en månad, man bara pekar på menyn 3 gånger om dan och lutar sig bakåt i stolen =)  

8 kommentarer:

 1. Älkää välittäkö , vettä tulee täälläkin eikä ole ihan hellettäkään.
  t. Isä

  SvaraRadera
 2. Måste vara bra mat... jag tycker Tommy ser lite "gravid ut" ;-)
  Många kramar Mika

  SvaraRadera
 3. Här har vi snö, halt och småkallt. Vi är påpälsade med vinterkläder och du med din packning. Vem skall nu ha det tyngre? Sköt om dig.

  SvaraRadera
 4. hej tommy!
  hienoja kuvia.menen kohta nukkumaan.
  terveisin hugo

  SvaraRadera
 5. Moi Hugo!

  Kiva että sinäkin seuraat meidän reissua. Teillä on ehkä tullut ensimmäiset lumet jo siellä suomessa ja joulukin lähestyy.

  Terveisiä sinne Kim, Marjo, Ulla, Pentti ja Eva
  Kuulemiin

  SvaraRadera
 6. Hahahha... jo faktist lysande bild...
  Byron Bay ar fantastiskt, atminstone var det nar jag var dar for snart 9 ar sen. Det var dar som jag bodde i bussen, fast lite utanfor...
  Om ni kommer hitat sen sa ska ni ju absolut aka med pa en av vara snorkelturer... jag tror de gar att fa rabatt for familj o vanner....
  Vi hors snart. Kiva att ni fatt lite sol dit.
  kRAM

  SvaraRadera
 7. jo sa har e de.. om ni kommer hit sa har jag tva fribiljetter till vara snorkelturer. Bara sa ni vet...
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera