torsdag 9 december 2010

Rabbit Island


Aijaijaijjj så har man haft de fyra SKÖNASTE dagarna nånsin!  En liten ö utan vägar, bilar och motorcyklar, några strandrestauranger, nån enstaka turist, hängmattor vart man än ser, bungalows med havsutsikt (elektricitet mellan 18-22) och total t y s t n a d . Det blir bara inte bättre! Jag önskar att ni alla skulle få en dos av det där hemma i vinterkylan och i julruschen. Få batterierna laddade till max. Däremot får ni vara med om julen – och inte vi. Vilket inte stör min resepartner Mr. Grinch det minsta. Men nog mej! Tänker på er där hemma i fina Finland alltför ofta. Kan det inte bara bli nyår så jag kan fortsätta njuta för fullt?! J

Vår bungalow lite högre upp på ön

Utsikt från bungalowen

Trekking runt ön. Den är 2 timmar och 15 minuter stor :)

Kambodjansk julskinka. Bieffekt av alltför mycket slappande i hängmatta :D
Vår snälla båtchaffis
I övermorgon är det däremot slut på semestern även för oss. En 12-timmars bussresa från Kampot i Kambodja till Bangkok väntar. Sen sover vi över natten på flygfältet och flyger till Kuala Lumpur på förmiddagen. Där pausar vi i 2 dagar innan vi fortsätter bussresandet tillbaka till Thailand igen!!! En nattbuss + en dagsbuss + en färja senare är vi i Koh Lanta var vi skall hälsa på Agneta. Semestern fortsätter och vi ska sätta Ankis snorkelkunskaper på test sååå... Agneta var beredd :D och kom ihåg att ta med livbojjen åt mej!

Kramar till er alla / Maria

7 kommentarer:

 1. vittu ja dör i den hä kylan! Men kiva för er :D

  SvaraRadera
 2. Eva på Djupsvängen10 december 2010 14:03

  Vilket paradis! Och vilka bilder! Njut ni av er vistelse där och tänk på att det kommer många jular för er att fira i Finland efter det här! Hälsa Agneta när ni träffar henne.

  SvaraRadera
 3. verkligen en skön plats. Sant Eva, det kommer flera jular så ingen panik här =) ska hälsa Agneta joo. Hon väntar så på oss där på sin lilla ö. roligt att du också följer med vår något oregelbundet uppdaterade blogg =)

  SvaraRadera
 4. Hej Tommy och Maria!
  Sannerligen, vilka platser och vilka bilder!!
  Vad mycket ni har att smälta. Söta Maria, sörjen icke, som Eva skriver - det kommer fler jular, men det här kan vara en "once in a lifetime" grej. Njut av varje stund bara. Ni ska veta att Agneta väntar på er som ett barn väntar på julgubben. Kramar från oss två här på Djupsvängen.

  SvaraRadera
 5. Jag hittar inga ord för Rabbit Island. De är som på film och ändå verklighet för er. Vilka minnen för livet.

  SvaraRadera
 6. Aaaw ni verkar ju ha det hur mysigt och härligt som helst, snygg skinka som alltid Marja! Njut njut njut!! Saknar dej Maria massor
  Kraaam

  SvaraRadera