onsdag 20 oktober 2010

Luang Prabang

Luang Prabang, en lugn och skön stad vid Mekong  floden.  Vägen hit från Vang Vieng i buss tog 8 timmar, men landskapen vi åkte igenom gjorde att resan hit gick riktigt bra. Tog cirka en miljard foton på vägen, så man har lite att ordna upp nu. Vi har nu varit 2 nätter här i Luang Prabang och det blir väl ännu 5 nätter till så vi inte missar Bun Awk Phansa som  man firar varje år, regnperiodens slut. Hittills ha vi bara tagit det lugnt och planerat lite. Idag har det varit solit så vi spenderade en halv dag vid en polen, de va skönt att svalka av sig. 
 Imoron ska vi fara på lite äventyr, vet inte exakt hur det blir men lite cykla, paddla, samt vattenfall, elefanter och simma.Vakio utsikt i norra Laos =)

5 kommentarer:

 1. fantastisk utsikt på sista bilden. bra att sätta sig ner och planera lite emellan och få fira att regnet slutar då er resa just börjat :)

  SvaraRadera
 2. Hej jag sitter pa ett cafe' i old Lanta o sippar pa en ice coffee... dom e min nya drog har i varmen. Ni verkar ha de sa otroligt bra... shit vilka vyer. Hoho... ville bara saga hej. tanker pa er.kram agneta

  SvaraRadera
 3. Eva på Djupsvängen21 oktober 2010 18:53

  Så vackert! Här kom första snöflingorna idag! Njut av er resa.

  SvaraRadera
 4. Usch va de ser jobbigt ut!

  SvaraRadera
 5. Fint att höra av er igen.. ni finns i mina tankar väldigt ofta :) Kram!

  SvaraRadera